1+1=3

Layering.

CLEAN’s dofter är inspirerade av natur och nostalgi, och påminner om lyckliga stunder i livet man gärna återvänder till.
Både parfym och förpackning har utvecklats för att vara så skonsamma mot miljön som möjligt, och det finns ett långtgående hållbarhetsengagemang i alla led.
De olika dofterna är speciellt framtagna för att kunna kombineras med varandra, även kallat ”layering”. Genom att testa layering av olika dofter kan du skaffa dig en doft som är unik just för dig. Den blir ditt eget personliga doft-ID.
Dessutom är det ett fantastiskt sätt att skapa en doftgarderob då du med två inköpta dofter faktiskt får ut 3!
Ofta så medför också kombinerandet av dofter att de sitter längre på huden.
Upptäck din inre parfymör och våga testa nya doftkombinationer till olika tillfällen. Ett tips är att ej kombinera fler än 2 dofter. Då blir det för många intryck att ta in!

+ Tips på bra doftkombinationer:
Clean Air + Clean Warm Cotton = Kombinationen blir en härligt somrig version av Warm Cotton. Eller varför inte den perfekt dagsversionen av doften. Spraya Air ovanpå Warm Cotton.
Clean Rain + Clean Blossom = Genom att applicera Rain ovanpå Blossom så skapas illusionen av en vacker blomsterträdgård täckt av morgondagg. Noten av apelsinblom får en mjukare känsla och intrycket känns unikt och individuellt.

 

http://cleanperfume.com/