Underbara nyheter från NUXE!

NUXE Crème fraîche® de beauté En 48 timmars återfuktande ansiktsserie som är anpassad till alla hudtyper. Skyddar huden mot föroreningar. En botanisk ”Milkshake” av växtmjölkextrakt ger fukt till huden. Vita blommor från mandel och apelsin som verkar mjukgörande och lugnande.    


Läs mer…

Härliga nyheter från Hollister!

“Temperaturen stiger. Atmosfären kokar. Det är dags för ett äventyr… som att surfa på den perfekta vågen!” Nu kommer Hollister med två nya fantastiska dofter: Wave2 for Him & Wave2 for Her. För att läsa mer om dofterna klicka här för Wave2 for Him & här för Wave2 for Her.


Läs mer…

Abercrombie & Fitch, First Instinct Women

Nu släpper Abercrombie & Fitch First Instinct Women EdP. En feminin, sensuell och sofistikerad doft. Med doftnoter från Magnolia, Apelsinblomma och tonkaböna. Topnot: Magnolia, Grapefrukt Zest, Passionsfrukt. Hjärtnot: Apelsinblomma, Orkidé, Näckros. Basnot: Amber, Tonka böna, Musk OBS! Finns endast exklusivt på Åhléns.  


Läs mer…

1+1=3

Layering. CLEAN’s dofter är inspirerade av natur och nostalgi, och påminner om lyckliga stunder i livet man gärna återvänder till. Både parfym och förpackning har utvecklats för att vara så skonsamma mot miljön som möjligt, och det finns ett långtgående hållbarhetsengagemang i alla led. De olika dofterna är speciellt framtagna för att kunna kombineras med […]


Läs mer…

Mmmmm… Missoni!

Missoni Edp har fått en syster; Missoni Edt Sprudlande, frisk och feminin… Missoni EdT är inspirerad av en oförglömlig soluppgång. Doften tillägnas den nyfikna, sensuella och självsäkra kvinnan som inte går någon obemärkt förbi. Lansering v.4, 2017


Läs mer…