FAMILJEFÖRETAGET MED LÅNG ERFARENHET AV STARKA INTERNATIONELLA VARUMÄRKEN

Vår historia startade redan 1956 då företagets grundare, norrmannen Alf Sörensen, kom över ett hemligt recept på raklödder. I en källare på Kaptensgatan och med hjälp av en gammal tvättmaskin startade han sin verksamhet med att tillverka sitt egenhändiga raklödder- som han därefter sålde till NK och lokala parfymerier runt om i Stockholms innerstad. Raklöddret Quick Shave hade fötts.

Verksamheten växte och året därpå 1957 blev företaget ensam agent i Sverige för Nina Ricci som blev en stor succé. Under 70- och 80- talen fick Alf Sörensen AB agenturen för ett flertal andra parfymmärken såsom Paco Rabanne, Molyneux, Ombre Rose och Badedas. År 1982 lanserades Oscar de La Renta som blev en stor succé i Sverige och än idag är ett av de ledande varumärkena i parfym-världen.

I dag har Alf Sörensen ett flertal internationellt starka doftmärken i sin varumärkesportfölj, bland annat; Bvlgari, Versace, Clean, Paul Smith, Moschino, Van Cleef & Arpels, Oscar de la Renta, Boucheron, Jimmy Choo men även två franska hudvårdsmärken – NUXE och Bio Beauté by NUXE.

Distributionen återfinns exempelvis på de stora varuhusen, apotek liksom på utvalda parfymerier runt om i Sverige. Vår långa och gedigna erfarenhet inom branschen har bidragit till den starka image och den starka varumärkesportfölj som vi har i dag.

Sedan starten 1956 har grundtanken varit enkel: ”Vi vill tillfredsställa människors behov av väldoftande produkter som är spännande och sätter guldkant på tillvaron.” 
ETT AV LANDETS LEDANDE GROSSIST OCH AGENTURFÖRETAG INOM PARFYM OCH HUDVÅRDSBRANSCHEN